kniha » Tekuté krystaly
chce si přečíst 2 | chce mít v knihovně 3 | má v knihovně 11
hodnotilo: 22
85%
Tekuté krystaly Více vydání = více obálek.

Petr Heteša

Tekuté krystaly

Kniha vyšla i pod názvem:
Tekuté krystaly
(viz informace u vydání - záložka 'další informace')

Kategorie: sci-fi - cyberpunk

vydání: Brokilon (web) 2015; 2020


Komentáře:
Vlask  | ****1/2 04.02.2016 22:30

Osamělý hrdina hledající důvod velkého podrazu, kvůli kterému bylo odstraněno velké množství osob a on sám uklizen do vězení. Naštěstí má často velké štěstí a soupeřící zájmové skupiny na své straně. Když k tomu připočítáte dokonalou znalost technik protivníka, hackera s dluhem ke splacení a vhodně umístěnou no go zónu na kraji města, tak se šance dost vyrovnávají. Také oceňuji velkou civilnost hrdiny (žádné supermanské kousky) a příjemný zvrat na závěr.

Polinius  | **** 15.12.2019 13:39

Další klasická akční kniha, ve které hlavní hrdina dostává na prdel, aby se nakonec vzchopil a vyhrál… Počkat! Tohle přece není u této knihy pravda. Ano, je to další kniha která nijak nevybočuje z řady ostatních knih autora, ale to není chyba. Kniha je opět samostatný román.

Lmslaver  | ***** 16.07.2021 07:16

To byla parádní jízda a nemyslím jen na všechny ty motorky hlavního hrdiny, se kterými se prohání po Baltimoru a okolí. Logan Raynar je neprávem obviněn ze zločinu, který nespáchal, je uprchlíkem hledající spravedlnost, nápravu křivdy na něm spáchané, případně odplatu. Zmůže ale něco malý pěšec na poli velkých hráčů z tajných služeb? Heteša v napínavém příběhu z blízké budoucnosti dokázal nadávkovat akci, černý humor v přiměřeném množství, nenudil jsem se ani na jedné z mnoha elektronických stran e-knihy. Čtivé, zábavné a poutavé.



WebArchiv - archiv českého webu