kniha » Tajemné touhy
hodnotilo: 2
65%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Tajemné touhy

Jennifer L. Armentrout

Tajemné touhy

série: Wicked
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy

originální název: Wicked
originál vyšel: 2014

vydání: Baronet (web) 2015

odkazy: 2x [recenze], 1x [ukázka]


SERIE: Wicked
[1] Tajemné touhy
Informace / Anotace ke knize: Tajemné touhy

V New Orleansu se začínají dít prapodivné věci… Studentka Ivy Morganová není jen tak obyčejná mladá žena. Ví, že lidé nejsou jediné bytosti ve Francouzské čtvrti. Před čtyřmi lety kvůli nim přišla o všechno. Přísahala si, že ty příšery, které jí rozcupovaly život i srdce, najde a zničí.

Ani v nejmenším nepočítala s tím, že by do jejího života, v němž panuje Řád a sebeovládání, mohl vstoupit kdosi jako Ren Owens. Představuje pro ni neodolatelný šarm a půvabné mužské kouzlo. Ivy zanedlouho dojde, že je pro ni v podstatě stejně nebezpečný jako ti chladnokrevní nepřátelé, protože s ním ztrácí kontrolu. Navíc už jednou přišla o velkou lásku a nehodlá dopustit, aby se tak krutá ztráta opakovala. Jenže přitažlivost si nevybírá a napětí, které mezi nimi stále narůstá, se odolává stěží. Hluboko ve svém nitru chce… potřebuje víc. Nestačí jí žít ze střípků minulosti a pomsty.

Po čase jí dochází, že i Ren má svá temná tajemství. Něco jí zamlčuje. Ivy najednou neví, co je pro ni nebezpečnější: starodávné bytosti, které chtějí převzít vládu nad městem, anebo muž žádající si její srdce i duši.

 

Externí odkazy:

[recenze] Děti noci (Natálie Březinová)
[ukázka] Děti noci
[recenze] Fantasya (Nela Libovická)



WebArchiv - archiv českého webu