kniha » Vlci
chce si přečíst 1 | chce mít v knihovně 3 | má v knihovně 35
hodnotilo: 56
73%
Vlci Více vydání = více obálek.

František Kotleta

Vlci

série: Bratrstvo krve
díl v sérii:

Tato kniha je částí i jiných knih: Bratrstvo krve

Kategorie: fantasy - akční - historická - upíři - vlkodlaci

vydání: Epocha (web) 2015; Epocha (web) 2023

odkazy: 1x [ukázka], 3x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | ***1/2 27.12.2015 10:01

Dodnes stále se opakující příběh o „romantickém“ vztahu chudé mladičké slovanské dívky a výrazně staršího vysoce postaveného germánského pána z českoněmeckého pohraničí. V takovém vztahu jde přesně o to, co byste od autora čekali – sex. Hrdina započne slibný vztah rovnou velkou laskavostí své vyvolené – vynuceným orálním uspokojením na veřejnosti. A dál je to jen tvrdší. Kotleta tu ukazuje, že jestli nezačínal psaním scénářů pro pornofilmy, tak zcela určitě tím bude moci klidně ukončit svou kariéru. Pokud odhlédneme od této výrazné stránky knihy, tak tu máme klasický příběh o zradě a počátku nové války mezi vlkodlaky a upíry. To vše v atraktivním postřímském období a pěkně vykreslených reáliích. Bohužel je to velmi krátké a navozuje to dojem dobré, ale hodně malé jednohubky. Tato novela by se skvěle vyjímala v povídkové sbírce o rozsahu 400–500 stran mapující trampoty neměckého upíra v dějinách, ale samostatně to není ono a proto mírně snižuji hodnocení.

Lukkos  | *** 19.12.2016 20:44

Slabší, než Bratrstvo krve, ale jako doplnění z historie tohoto universa vcelku dobré. Více zde: https://www.youtube.com/watch?v=bjJ4Rl_L3Rg

Key  | *** 19.02.2018 16:46

Dobry namet, ale rozsah pokulhava. Ze zacatku se to tahne tak akorat, ale na konci je to fik fik a hotovo. Jako kdyby dosel papir (nebo misto na disku)



WebArchiv - archiv českého webu