kniha » Hostina ledu a ohně
má v knihovně 1
hodnotilo: 1
100%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Hostina ledu a ohně

Chelsea Monroe-Cassel
Sariann Lehrer

Hostina ledu a ohně

Oficiální kuchařka Game of Thrones

Kategorie: nonfiction

originální název: A Feast of Ice and Fire: The Official Game of Thrones Companion Cookbook

vydání: Dobrovský (web) 2016


Informace / Anotace ke knize: Hostina ledu a ohně - Oficiální kuchařka Game of Thrones

Vždycky jste si říkali, jaké by to bylo, navštívit hostinu na Zimohradu? Přáli jste si podělit se o citronový koláč se Sansou Stark, sníst si masový koláč s Noční hlídkou nebo ochutnat medovníčky spolu s Daenerys Targaryen? Bestseller George R. R. Martin – sága ledu a ohně – a televizní hit HBO Hra o trůny jsou vyhlášené tím, že přivádějí k životu svět Západozemí. Ale jedna důležitá přísada doposud vždy chyběla – pokrmy, na které se vám budou sbíhat sliny a které pomohou dotvořit atmosféru tohoto neobvyklého světa. Nyní podle seriálu, který předefinoval žánr fantasy, vznikla kuchařka, která možná předefinuje vaše večeře… a obědy a snídaně.

Průvodce stolováním a zábavou ve stylu Sedmi Království. Vyčerpávající a komplexní průvodce doprovázený pasážemi ze všech pěti knih ságy Ledu a ohně a celobarevnými fotografiemi zaručí, že se vám budou sbíhat sliny. Nezbytnost pro fanoušky senzace a fenoménu jménem Hra o trůny, na který čekaly milióny kručících žaludků po celém světě. A pamatujte – Zima se blíží – tak se nebojte přibrat pár kil.

S předmluvou George R.R. Martina

Chelsea Monroe-Cassel a Sariann Lehrer společně provozují Hostinec na rozcestí, populární blog o jídle založený na Písni ledu a ohně. Oba tvůrci jsou fanoušci fantasy žánru a na stůl přinášejí unikátní kombinaci umění, historických znalostí a lásky k jídlu.

 



WebArchiv - archiv českého webu