kniha » Panský klub
chce mít v knihovně 1
hodnotilo:
0%
Panský klub

Daniel Kapča

Panský klub

Kategorie: sci-fi - postkatastrofická

originál vyšel: 15/11/2016

vydání: vlastním nákladem 2016

odkazy: 1x [recenze]


Informace / Anotace ke knize: Panský klub

Dominik a Robert provozují luxusní Panský klub, který se drží jediné zásady, „Náš zákazník, náš Pán“. Lilian Ganonová, mladá a zhýčkaná nezbednice, k tomu nevlastní dcera kandidáta na prezidenta, okusí tuto zásadu na vlastní kůži. Celý její svět se rázem převrátí vzhůru nohama, když se jednoho dne nedobrovolně ocitne v klubu a je nucena projít výcvikem na Společnici, aby byla následně doručena zákazníkovi. V ten samý moment se rozjede doslova hra o přežití a není vůbec jisté, jestli se jí podaří dostat pryč. Ve světě, ve kterém je lidstvo postihnuto nemocí, která zabraňuje rozkladu mrtvol a morálka lidstva je na svém absolutním minimu, není jisté absolutně nic.

Panský klub je příběh odehrávající se v brutálním a zvráceném světě, ve kterém je hlavním uměleckým směrem Nekrotismus a sexuální touhy nabývají těch nejbizarnějších podob. A byť k tomu název svádí, rozhodně neočekávejte, že v rukou držíte erotický román, po kterém se budete červenat až za ušima. Na takové něžnosti není v Panském klubu místo.

Pokud jste si mysleli, že jste již viděli a četli vše a nic Vás již nedokáže překvapit či šokovat, Panský klub Vás donutí tento názor přehodnotit. méně textu

 

Externí odkazy:

[recenze] webzin Dagon (Ondřej "Walome" Hartman)



WebArchiv - archiv českého webu