kniha » Planeta mezi dvěma slunci / Expresní zásilka
chce si přečíst 1 | má v knihovně 17
hodnotilo: 18
93%
Planeta mezi dvěma slunci / Expresní zásilka

Robert Fabian

Planeta mezi dvěma slunci / Expresní zásilka

Tento svazek obsahuje díla vydaná samostatně: Planeta mezi dvěma slunci, Expresní zásilka

Kategorie: sci-fi - akční - omnibus

vydání: Straky na vrbě (web) 2016


Přispívat do diskuze mohou jen registrovaní uživatelé


1

 [9] Sir_Pete 17.07.2017 06:47  

@Madam Brbla[7]: @barbar[8]:

Díky za tipy. Nakonec jsem zjistil, že Přístav u řeky Styx mám dokonce doma

 [7] Madam Brbla 11.07.2017 17:06  

@Sir_Pete[6]: Napadají mě „Nightflyers“ od G.R.R. Martina, přeloženo také jako „Netopýři“ v jedné z jeho povídkových sbírek. „Leviatan se probouzí“ – James S. A. Corey. Z povídek ještě Hlávkův „Vrak“. Potom snad „Žoldnéři“ od Bartoše, ale to je spíše military SF.

 [6] Sir_Pete 10.07.2017 12:36  

Nevim kde bych se zeptal, tak že zkusím tady: Doporučil by někdo něco podobného jako Planetu mezi dvěma slunci (tedy … Horror sci-fi? Krom Vetřelců teda. Ty nějaké mám).

 [5] beepee 29.12.2016 13:28  

Já bych to nové vydávání viděl asi tak:

  1. Autor i vydavatel si něco málo přivydělají (na tom nevidím nic špatného)
  2. Knihu si mohou koupit i ti, kteří jí ještě nemají (původní vydání jsou, tuším, vyprodaná)
  3. Fanoušci RF si pořídí číslovanou a podepsanou verzi v pevné vazbě (rozhodně vypadá v knihovně líp, než častým čtením odrbaný paperback)

Co se týče bonusů, no asi by dost čtenářů ocenilo jejich samostatné vydání, čímž by zase určitě klesl prodej těch rozšířených… Mně to takhle vyhovuje. Vlastně bych si tu pevnou vazbu koupil i bez bonusu (ale doufám, že i ve Hvězdě+ nějaký bude :-)

A co se týče téhle konkrétní knihy (dočetl jsem ji včera v noci) – žádných změn v textu jsem si nevšiml, což bude asi tím, že jsem původní verzi četl naposledy tak před půldruhým rokem. A bonus je dost dobrá Military SF klasika, která navíc poskytuje dodatečné informace ze života jedné z Robertových postav. Za ty prachy dobrá koupě (sakra, teď mi došlo, že jsem ji barbarovi ještě nezaplatil, hned jdu na to…)

 [4] barbar (editor) 08.12.2016 12:07  

@ce[1]: Je to stejný knižní blok, liší se jen typem vazby; ptal jsem se a myslím, že ne. Navíc ta vázaná se vůbec neprodává v obchodech, jen u nakladatele.

@Pelegrim[3]: Robert ta svá díla holt po letech přebrušuje, podruhé to ale dělat nemíní. Je k tomu nový bonus Exppresní zásilka, asi 200 stran formátu A5. Kdybych byl sketa, vydám ten text sám ve formátu b6, trochu to sazebně načechrám a nový Fabian bude za 290 Kč.

 [3] Pelegrim 08.12.2016 09:41  

…a úplně ideální by bylo, kdyby existovala jedna a konečná verze knihy. Abychom pak neměli vydání +, ++, +++ a přemýšleli, kolik + je vlastně dost :D (místo + případně * jako u Mariňáků). Co raději nežli dělat + verze starých knih, nenapsat nějakou novou?

 [2] Pelegrim 08.12.2016 09:38  

Popravdě by mne (spíš než čárové kódy zajímalo), jak se nové vydání liší od starého. Zda je prakticky totožné nebo doplněné – stejně jako u Mariňáků..

 [1] ce (editor) 08.12.2016 00:01  

Neměl by mít každý formát vlastní ISBN ? Tj. paberback jedno, vázaný druhé (a kdyby to ješte bylo jako ebook tak pdf třetí, epub čtvrté, mobi páté, a tak dále …). Takhle by snimac carkoveho kodu nedokazal ty knihy odlisit a co si s tim ma pocit pokladna, kdyz kazda stoji jinak?

1
Po diskuzní stránkách se můžete pohybovat také pomocí šipek na vaší klávesnici:
stránka starších příspevků = šipka vpravo
stránka novějších příspěvků = šipka vlevo


WebArchiv - archiv českého webu