kniha » Obete
hodnotilo:
0%
Obete

Shaun Hutson

Obete

Kategorie: horor

originální název: Victims
originál vyšel: 1987

vydání: Práca 1993


Informace / Anotace ke knize: Obete

Román anglického spisovateľa pre milovníkov napätia a hororu. Fotograf Frank fotografuje mŕtvoly pre tlač a políciu. Pri nehode oslepne na ľavé oko a tak mu transplantujú oko darcu – vraha…

Zjistí, že díky tomu může odhalit potencionální oběti. Nakonec se ale sám stane terčem vražedného řádění. Podaří se mu krveprolití zastavit nebo se stane jeho součástí?

Anotace ze záložky obálky
-----------------------------
Román svetoznámeho anglického spisovateľa Shauna Hutsona Obete poteší najmä milovníkov dobrodružstva a napätia. Patrí medzi najlepšie horory.
Profesionálny fotograf Frank Miller fotografuje mŕtvoly pre tlač a políciu. Stane sa geniálnym špecialistom na filmové triky. Pri nehode oslepne na ľavé oko. Doktor Cook mu transplantuje oko darcu – vraha. Keď doktora Cooka zrazí autom milenec jeho ženy, Miller zistí, že vie označiť potenciálne obete. Ponúkne pomoc polícii, ktorá hľadá beštiálneho vraha. Reportáže o obetiach nakrúca reportérka Terri Warnerová. Vrah ju prenasleduje. Podozrenie padá na Johna Rykera, ktorý Frankoví zháňa mŕtvoly, aby ich použil vo filmoch. Rozpúta sa medzi nimi neľútostný zápas. Počet obetí stúpa, polícia si nevie rady. Podarí sa Frankoví zastaviť masakre, alebo sa aj on stane obeťou vraha…?

 



WebArchiv - archiv českého webu