kniha » Slyším tě všude
chce si přečíst 4 | má v knihovně 8
hodnotilo: 11
80%
Slyším tě všude

Connie Willis

Slyším tě všude

Kategorie: sci-fi

originální název: Crosstalk
originál vyšel: 2016

vydání: Metafora (web) 2017

odkazy: 1x [ukázka], 3x [recenze]


Informace / Anotace ke knize: Slyším tě všude

Dobře si rozmysli, co si přeješ…
Svižně napsaný příběh od známé autorky Connie Willisové se odehrává se v blízké budoucnosti, kdy bude možné, k nepřetržité komunikaci a dostupnosti přes sociální sítě, i neustálému vylepšování technologií, podstoupit operativní zákrok, který propojí partnery tak, aby vnímali pocity a myšlenky druhého.
Právě to nabídne Briddey Flanniganové její přítel Trent namísto zásnubního prstenu. Briddey je nadšená, vždyť EED zákrok prohloubí jejich vzájemnou lásku a umožní jim dokonalé souznění. K zasnoubení má dojít po úspěšném navázání spojení po operaci. Briddey navíc doufá, že se tím konečně dostane z dosahu přílišné péče a starostlivosti své irské rodiny. Jenomže věci se nakonec nevyvinou přesně podle plánu. Po probuzení z narkózy čeká Briddey překvapení: k propojení sice došlo, ale zcela jinému, než předpokládala.
Od té chvíle se rozjíždí napínavý a vtipný příběh, který převrátí Briddeyin dosavadní život naruby a dovede ji k zásadnímu přehodnocení pohledu na lidi kolem sebe.

Uznávaná autorka sci-fi brilantně namíchala příběh, který spojuje to nejlepší z napínavé detektivky a romantické komedie.


Jiné ocenění :
2016 – Goodreads Choice Awards – Best Science Fiction – 10. místo


 

Externí odkazy:

[ukázka] XB - 1
[recenze] XB-1 (Eva Skálová)
[recenze] Fantasya.cz (Jan Nohovec)
[recenze] Pinky v knihách (Jana)



WebArchiv - archiv českého webu