kniha » Přísaha krve
má v knihovně 1
hodnotilo: 1
60%
Koupit knihu:
Fantasya.cz
Přísaha krve Více vydání = více obálek.

J. R. Ward

Přísaha krve

série: Odkaz černé dýky
díl v sérii: 2

Kategorie: fantasy

originální název: Blood Vow
originál vyšel: 2016

vydání: Baronet (web) 2017; Baronet (web) 2017

odkazy: 1x [recenze]


SERIE: Odkaz černé dýky
[1] Polibek krve
[2] Přísaha krve
[3] Zběsilost krve
[4] Pravda krve
Informace / Anotace ke knize: Přísaha krve

Bratrstvo černé dýky dál trénuje ty nejlepší z nejlepších, aby se přidali do jeho řad ve smrtícím boji proti Vyhlazovací společnosti. Mezi novými rekruty se Axe projevuje jako chytrý a zuřivý bojovník – a taky samotář, izolovaný v důsledku osobní tragédie. Když jistá aristokratka potřebuje osobního strážce, Axe tu práci přijme, ačkoliv není připravený na živočišnou přitažlivost, jež vzplane mezi ním a tou, kterou se zapřisáhne ochraňovat.

Pro Elise, otřesenou vraždou, k níž došlo v její rodině, je Axeovo nebezpečné kouzlo lákavé – a možná ji má i rozptýlit v jejím žalu. Jak ale vztah mezi nimi sílí a fyzická přitažlivost přerůstá v něco mnohem zásadnějšího, zmocňují se Axe obavy, že jeho tajemství a týrané svědomí je od sebe odtrhnou.

Rhage, bratr s největším srdcem, ví o sebetrýzni všechno. Chce Axeovi pomoct naplno využít jeho potenciál. Když ale nečekaný příchozí ohrozí novou rodinu Rhage a Mary, ocitne se sám znovu ve víru boje proti osudu, který chce zničit to, co je mu nejvíc drahé.

Axeova minulost vyjde najevo, osud se obrací proti Rhageovi a oba muži si musí sáhnout na dno – a modlit se, aby pro ně světlem na konci temnoty nebyl hněv, ale láska.

 

Externí odkazy:

[recenze] Fantasya.cz (Nela Libovická)



WebArchiv - archiv českého webu