kniha » Tajná historie Twin Peaks
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 2
hodnotilo: 3
90%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Fantasya.cz
Tajná historie Twin Peaks

Mark Frost

Tajná historie Twin Peaks

kniha patří do světa: Twin Peaks

Kategorie: fantaskní - podle filmu/zfilmováno

originální název: The Secret History of Twin Peaks
originál vyšel: 2016

vydání: Jota (web) 2017

odkazy: 2x [recenze], 1x [info], 1x [ukázka]


Informace / Anotace ke knize: Tajná historie Twin Peaks

Sovy nikdy nebyly tím, čím se zdály být. Vítejte v městečku Twin Peaks.
Když se v roce 1990 na televizních obrazovkách objevil seriál Městečko Twin Peaks, získal si okamžitě srdce fanoušků po celém světě a stal se jedním z kultovních televizních seriálů. Režisér David Lynch vybudoval bizarní, fantaskní a často děsivý svět zdánlivě poklidného maloměsta, v němž se postupně rozplétá předivo záhad, započatých vraždou mladé dívky. Ale byl to skutečně opravdový začátek všech podivností, které jsou s městečkem Twin Peaks spojeny?
Nyní přichází spolutvůrce přelomového televizního seriálu Mark Frost s příběhem, na který miliony fanoušků čekaly dlouhých 25 let. Kniha Tajná historie Twin Peaks rozšiřuje svět původního seriálu a nevysvětlitelné jevy, ke kterým zde docházelo, zasazuje do nesmírně vrstevnatého a rozsáhlého příběhu. Na jeho počátku se prostřednictvím cestovních deníků Lewise a Clarka vracíme na samý počátek 19. století, k prvním kontaktům Američanů s domorodými indiány. Vše totiž nasvědčuje tomu, že kořeny záhad leží hluboko v dávné minulosti. Jedno tajemství však vede ke druhému… až k závěrečným šokujícím událostem…

Mysteriózní thriller, balancující mezi fikcí a realitou, osvětlující, co a proč se před pětadvaceti lety v městečku Twin Peaks vlastně událo.

 

Externí odkazy:

[recenze] Fantasya.cz (David P. Stefanovič)
[info] Pitaval
[ukázka] XB - 1
[recenze] XB - 1 (Jiří Kelbl)



WebArchiv - archiv českého webu