kniha » Neklidný Tauril
hodnotilo:
0%
Neklidný Tauril

Martina Magdová

Neklidný Tauril

série: Neviditelná kniha
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy - hry na hrdiny

vydání: Mytago (web) 2017


SERIE: Neviditelná kniha
[1] Neklidný Tauril
Informace / Anotace ke knize: Neklidný Tauril

Cesty do záhuby dlážděné čistými úmysly. Jiskry naděje tam, kde byste je nejméně čekali. Protivníci, kteří jsou vám podobnější, než byste byli rádi. Obtížná rozhodnutí. Morální dilemata. Intriky a emoce. Tragédie a triumfy. Vítejte v Taurilu.

Tato kniha je pomůckou pro hraní fantasy her na hrdiny (RPG). Obsahuje desítky zápletek, postav, míst a kousků inspirace, z nichž mnohé hrají na vážnější notu a vyvolávají otázky k zamyšlení. Jejich společným zasazením je fiktivní světadíl Tauril, který se po pádu mocné Církve Nebeského ducha ocitá v chaosu bouřlivých změn, nicméně jednotlivé nápady můžete snadno převzít do jiných světů.

Vyzbrojte se ostrým mečem, obratným jazykem či tajemnou magií a vydejte se na cestu, která možná změní svět. Ale nezapomínejte, že není svobody bez nejistoty a činů bez následků.

Hlavní designér: Martina Magdová Na textech v knize se dále podíleli: Vojtěch Přibyl, Julius Karajos, Jan Filip, Michaela Merglová, Hanina Veselá Korektury: Hanina Veselá Obálka: Petr Šťovík Grafika obálky: Cyril Gaja Mapy a plánky: Julius Karajos Vnitřní ilustrace: Daniel Franc Sazba: Jakub Maruš

 



WebArchiv - archiv českého webu