kniha » Zběsilost krve
má v knihovně 1
hodnotilo: 1
80%
Zběsilost krve

J. R. Ward

Zběsilost krve

série: Odkaz černé dýky
díl v sérii: 3

Kategorie: fantasy - upíři

originální název: Blood Fury
originál vyšel: 2018

vydání: Baronet (web) 2019

odkazy: 1x [recenze]


SERIE: Odkaz černé dýky
[1] Polibek krve
[2] Přísaha krve
[3] Zběsilost krve
[4] Pravda krve
Informace / Anotace ke knize: Zběsilost krve

Upíří aristokrat Peyton se domnívá, že našel dokonalou partnerku – dokud se nezamiluje do jiné. A když jeho ukvapené rozhodnutí v boji s nepřítelem ohrozí život jiné cvičenky, musí se Peyton smířit s myšlenkou, že jeho budoucnost i srdce patří ve skutečnosti té druhé.

Novo má jakožto žena ve výcvikovém programu Bratrstva černé dýky pocit, že je nezbytné stále se přede všemi prosazovat – a nestojí o rozptylování v podobě lásky. Když se ale ukáže, že Peyton zdaleka není jen bohatý playboy, musí se konečně vyrovnat s tragédií, která ji zlomila na duši a uzavřela ji před láskou.

Zatímco ti dva zápolí s Novinou minulostí a Peytonovou přítomností, musí se i jiný pár potýkat s erotickým vztahem, který je bezprecedentní – a možná i skandální.

Saxton, který utrpěl zklamání v lásce, v sobě nalézá hlubokou náklonnost k Ruhnovi, novému členu domácnosti. Bude však i druhý muž ochotný zabývat se jejich vztahem? Nebo uzavře svou mysl i srdce před tím, co může být pravá láska… a připraví tím Saxtona o všechno?

 

Externí odkazy:

[recenze] Svět Mezi Řádky (Chensie Ips)



WebArchiv - archiv českého webu