kniha » Pevnost 2019/02
má v knihovně 9
hodnotilo: 3
80%
Pevnost 2019/02

Martin Fajkus

Pevnost 2019/02

Kategorie: časopis

vydání: Nowakowska (web) 2019


Budeme si hrát
Pravý rytíř

Úplné informace najdete pod záložkou povídky
Informace / Anotace ke knize: Pevnost 2019/02

Vyvalte oči, protože teď to bude v módě. Alita je tváří únorové pevnosti ze světa bojových andělů, kteří k nám přišli z nevzdálené budoucnosti. A také si konečně povíme víc o květnovém Pevnostconu!!!

Zajímá vás, jaké dobroty jsme si pro vás připravili v rámci PEVNOSTCONU? Vše se dovíte, ale hezky popořadě. Nejprve musíme dopřát slechu jedné půvabné nelidské dívce. Do boje ji vedou Robert Rodriguez s Jamesem Cameronem, za zády má komiksovou legendu, a proto si dovolíme tvrdit, že si na plátnech rozhodně nepovede zle. ALITĚ: BOJOVÉMU ANDĚLU přejeme jen to nejlepší do života. A to samé pak vinšujeme také AQUAMANOVI, zatímco SKLENĚNÝ nás poněkud zklamal. Mimochodem nastal také čas na vzpomínky. Dojde například na FILMOVÝ TOP TEN loňského roku, v němž to podle nás dopadlo nejlépe pro AVENGERS. V seriálech oproti tomu koukneme na očekávané hity roku 2019, které by neměly zapadnout do stínu Zaklínače a Pána prstenů.

Ve Fokusu už na nás čeká fantasy řada HOROVO KACÍŘSTVÍ z dob předcházejících nástupu Warhammeru 40 000. Samozřejmě nesmí chybět ani KNIŽNÍ TOP TEN 2018, kde to u nás vyhrál OHEŇ PROBUZENÍ. Pokud se chcete seznámit s vládcem odříznutého trůnu, nesmíte pak vynechat článek o VDOVINĚ DOMU. A jelikož ĎURO ČERVENÁK konečně vydává HRADBU ZÁPADU s kapitánem Báthorym, museli jsme s naším oblíbencem rovnou spáchat rozhovor. Povídkami pak přispěli sympatická Lady řádu fantasy MICHAELA MERGLOVÁ a náš oblíbený redakční dějezpytec a kronikář Černého hvozdu MÍLA LINC. Mimochodem i jemu jsme položili hned několik otázek ohledně jeho nové tvorby stejně jako Sebastienu de Castellovi, otci KOUZELNICE. A co na to Světlonoš v KRVAVÉM ZRCADLE od Brenta Weekse? A naše oblíbená profesionálka Pavlína Kajnarová? Anebo vás zajímá HERNÍ TOP TEN, kde to na celé čáře vyhrál RED DEAD REDEMPTION 2? Či vás více zajímá vesnice Sekigahara s Musašim, NEPORAŽENÝM SAMURAJEM? Případně si chcete počíst o RAKOUSKÉ REVOLUCI? To a mnohem víc nabízí váš dvorní časopis a průvodce fantastickými světy, vaše Pevnost!

 



WebArchiv - archiv českého webu