kniha » Šamanova pomsta
chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 7
hodnotilo: 22
85%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Fantasya.cz
Šamanova pomsta

Vasilij Mahaněnko

Šamanova pomsta

série: Cesta šamana
díl v sérii: 6

Kategorie: fantasy - LitRPG

originální název: Все только начинается [Vse tol'ko načinaetsja (=Vše teprve začíná)]
jiný (obecně známý) název: Shaman՚s revenge
originál vyšel: 2015

vydání: Fantom Print (web) 2019


Informace / Anotace ke knize: Šamanova pomsta

Kniha obsahuje bonusovou povídku Hodina bolesti [Час боли (2015)], která vrhá trochu jiné světlo na závěr Karmadontovy šachovnice.

POMSTA JE NEJSLADŠÍ ŽHAVÁ A DOKONALÁ…

… a druhou šanci nikdo nedostane!

Před rokem Daniela Mahana odsoudili k vězení ve virtuální realitě. Teď se mu však podařilo nemožné a ze zbytku trestu se vyplatil. Může zapomenout na pobyt v kapsli, svůj klan, plány Korporace i na celou Barlionu. Stačí projít programem na léčbu závislosti a bude volný, připravený začít znova s čistým štítem.

Jenže Mahan z Barliony odešel narychlo a pořád má nevyřízené účty. A když se mu v reálném světě naskytne příležitost pomstít se těm, kdo jeho odchod ze hry urychlili, svůj návrat si nemusí dlouho rozmýšlet. Ani mu nevadí, že se tahle pomsta neobejde bez nebezpečí a že sám pořádně neví, kdo mu s ní pomáhá…

Mahan totiž drží v ruce všechny trumfy – klíč ke Stvořitelově hrobce po právu náleží jen jemu a ani ty nejsilnější klany s tím nic nezmůžou. A ve skutečném světě navíc nejsou draci ani zombie učednice, nemluvě o možnostech obrátit hrabivost ostatních proti nim a vydělat si hodně rychle spoustu peněz. Stačí se připojit do Barliony, získat zpět svou kořist a zburcovat přátele – už jen jednou, naposledy. Co by se asi tak mohlo stát?

Pod taktovkou FANTOM Printu vychází už předposlední díl úspěšné LitRPG série Cesta šamana a konečně přináší odpověď na otázky, které se sérií táhnou už od prvního dílu. Kdo Mahana dostal do vězení? Proč se nový kontinentální scénář točil zrovna kolem něj? A dá se jen tak odejít z virtuální reality, kde jsou možnosti neomezené a odměny takové, o jakých se nikomu v realitě ani nesnilo? Barliona je prostě vysoce návyková hra – a to si o ní stačí jen číst.

Anotace:

Barliona. Virtuální svět narvaný k prasknutí monstry, bitvami a samozřejmě hráči. Daniel Mahan, legendární šaman barlionského herního světa, si odsloužil ve virtuální realitě svůj trest. Jedenáct měsíců naplněných dobrodružstvím a bitvami je výhodným řešením v porovnání s původními osmi lety v dole. Přesto Barliona odmítá šamana nechat tak jednoduše zmizet a stírá rozdíly mezi jeho dvěma realitami. Ukazuje se, že odejít z kapsle není tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Cesta prostě musí být dokončena…

 



WebArchiv - archiv českého webu