kniha » Kolébka všech světů
hodnotilo:
0%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Fantasya.cz
Kolébka všech světů

Jeremy Lachlan

Kolébka všech světů

série: Jane Doe
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy

originální název: The Cradle of All Worlds
originál vyšel: 2018

vydání: King Cool (web) 2019


SERIE: Jane Doe
[1] Kolébka všech světů
[2] Klíč duší
Informace / Anotace ke knize: Kolébka všech světů

Jane Doeová a její otec se před čtrnácti lety ocitli na schodišti Panství – vstupu do nebezpečného labyrintu spojujícího ostrov Bluehaven s mnoha dalšími světy. V tu samou noc začala zemětřesení, a tak se Jane i jejího tichého, souženého otce od té doby bojí celý svět. Když udeří dosud nejsilnější zemětřesení a John zmizí zpátky na Panství, Jane se vydá na nebezpečné dobrodružství, aby našla svého otce a zachránila svět – možná všechny světy – od zkázy.

Fanoušci Dark Materials Philipa Pulmana, dobrodružství Percyho Jacksona Ricka Riordana, Frances Hardinge a blockbusteru Netflixu Stranger Things si tohle napínavé dobrodružství pro mladistvé s odkazy na klasické filny 80. let jako Rošťáci a Indiana Jones nepochybně oblíbí.

Knihkupec ze Sydney Jeremy Lachlan byl odjakživa posedlý velkými epickými dobrodružstvími jako Hvězdné války, Indiana Jones nebo Narnie a námět k napsání Kolébky všech světů, prvního dílu plánované duologie a zároveň svého prvního románu, získal, když se ztratil v muzeu v Káhiře.

 



WebArchiv - archiv českého webu