kniha » Herní tester
chce si přečíst 1 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 8
hodnotilo: 20
93%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Minotaur
Herní tester

Michael Atamanov

Herní tester

série: Temný bylinkář
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy - LitRPG

originální název: Тестировщик игровых сценариев (=Těstirovščik igrovych scenarijev)
jiný (obecně známý) název: Video Game Plotline Tester
originál vyšel: 2016

vydání: Fantom Print (web) 2020


SERIE: Temný bylinkář
[1] Herní tester
[2] Stále ve střehu
[3] Past na panovníka
[4] Hledání těla
Informace / Anotace ke knize: Herní tester

Dokáže nováček na prvním levelu přežít ve virtuální realitě, když ho hra vrhne rovnou do oblasti pro postavy o desítky levelů výš? Nebo goblin bylinkář umře ještě dřív, než si vůbec někdo pustí jeho stream?

Tim je bývalý úspěšný hráč jednoho ze starších typů MMORPG, to ale platilo jen do chvíle, než herní sféru ovládl Svět bez hranic a vytlačil všechny ostatní hry z trhu. Timovy rozsáhlé investice v původní hře najednou ztratily hodnotu, a tak si hodně rychle musí hledat jinou práci. Naštěstí se mu podaří získat místo testera právě Světa bez hranic. Za nulový plat, ale zato s příslibem toho, že všechno, co ve hře získá, může převést na reálné peníze, které on i jeho sestra zoufale potřebují.

Má to jeden háček – jako zaměstnanec korporace má Tim za úkol propagovat nepopulární rasy a lokace. Místo lidského paladina nebo elfího lučištníka tak dostane přidělenou postavu goblina bylinkáře s mizerným charisma a ještě nižší inteligencí a skoro nemožný úkol: natáčet svůj postup hrou a zaujmout diváky natolik, aby si goblini získali nové příznivce.

Michael Atamanov si v žánru LitRPG stihl vydobýt pevné místo už svou sérií Obránce perimetru. Ve zbrusu novém Temném bylinkáři tentokrát buduje fantasy svět, kde hrají hlavní roli obvykle opomíjené „temné“ rasy – goblini, orkové, najády a jedna vychytralá nymfa. Goblin Amra se bude muset hodně otáčet, aby si udržel nepřátele od těla a vzácnosti v inventáři!

 



WebArchiv - archiv českého webu