kniha » Thrin
má v knihovně 1
hodnotilo:
0%
Thrin Více vydání = více obálek.

Vojtěch Kukla

Thrin

Zkáza Zaleronu

Kategorie: fantasy

vydání: vlastním nákladem 2013; vlastním nákladem 2014


Informace / Anotace ke knize: Thrin - Zkáza Zaleronu

Mladý autor v tomto románu rozvíjí nápaditý fantasy příběh a nutí sebe i čtenáře k filozofickým úvahám o životě. Oboje uvádí neobyčejně čtivým vyprávěcím stylem a prozrazuje o sobě a svých bojích mnohem víc, než je zvykem. (David Radosta)

Mladík Lukáš, který v osobním životě nedosahuje zrovna úspěchů a propadá se do chmur a apatie, se ve svých snech proměňuje v Thrina, učně mocného mága ve fantastickém království jménem Zaleron. Na tuto zemi se valí nebezpečí v podobě vzmáhajícího se krvavého řádu a Thrin se spolu se svým mistrem a několika spolubojovníky stane jedním z těch, kdo se pokusí nebezpečí zastavit… Hrdinský příběh s tolkienovskými motivy postupně pohlcuje Lukášův neutěšený skutečný život – možná mu ale, ve spojení s jeho reálnou vírou, dokáže pomoci s trablemi zdánlivě šedého všedního života. (Zdroj: Městská knihovna v Praze)

Fantasy příběh mladého českého autora, v němž mágův učeň stojí proti zlověstné moci, hrozící ovládnout jeho domovské království. Vše se odehrává ve světě snů nepříliš šťastného současného teenagera a kontrastuje s jeho reálným životem. (NKP – resumé)

 



WebArchiv - archiv českého webu