kniha » Dům na Hrabivém vrchu
hodnotilo:
0%
Dům na Hrabivém vrchu

Mikki Lish
Kelly Ngai

Dům na Hrabivém vrchu

série: Dům na Hrabivém vrchu
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy - pro děti a mládež

originální název: The house on Hoarder Hill
originál vyšel: 2020

vydání: Fragment (CZ) (web) 2020


SERIE: Dům na Hrabivém vrchu
[1] Dům na Hrabivém vrchu
[2] Kouzelníkova mapa
Informace / Anotace ke knize: Dům na Hrabivém vrchu

„Magický, plný strašidel a podivných zvuků: vítejte v domě na Hrabivém vrchu…“ Když si Hedy a Spencer začnou všímat tajemných vzkazů na zaprášených rámech obrazů, Vánoce ve strašidelném domě jejich dědečka se změní v misi s jediným cílem: zjistit, kam zmizela jejich babička. Co jim však dědeček, který kdysi býval kouzelníkem, tají? S pomocí mluvící hlavy jelena, medvědí kožešiny a dalších tajemných bytostí žijících v domě vyráží dvojice odvážných sourozenců najít pravdu.

Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví. Tají něco?
Děti s pomocí vycpané jelení hlavy (která mluví), předložky z medvědí kůže (která také mluví) a několika bezprizorních duchů, začnou hledat pravdu. A to navzdory kamenným chrličům a vránám, kterým se to ani trochu nelíbí!

 



WebArchiv - archiv českého webu