kniha » Anarchorance
má v knihovně 1
hodnotilo: 2
85%
Anarchorance

Iveta Pernišová

Anarchorance

Tri planéty, tri osudy, jeden nepriateľ

série: Anarchorance
díl v sérii: 1

Kategorie: sci-fi

originál vyšel: 2020

vydání: Elist (web) 2020

odkazy: 1x [recenze], 1x [ukázka]


SERIE: Anarchorance
[1] Anarchorance
[2] Riján
Informace / Anotace ke knize: Anarchorance - Tri planéty, tri osudy, jeden nepriateľ

Čo ak je váš nepriateľ niekto bez jasného cieľa? Nechce peniaze. Nechce moc. Nechce ani územie. Nevyjednáva, nemá požiadavky. Nikdy nevydal jediné vyhlásenie. Zabíja, ničí, koná pudovo bez stratégie a logiky. Môže ním byť v podstate ktokoľvek.

Presne v takom svete žije Shade. Nepriateľ bez tváre ho pripravil o brata a nasmeroval jeho budúcnosť nebezpečným smerom. Do jeho pokojného života zasiahne poverenie od kráľovnej, ktorá ho vyšle na miesto, odkiaľ ostatní utekajú. Je to test, snaha zbaviť sa ho alebo skutočná dôvera v jeho schopnosti?

A presne do takéhoto sveta vstúpila Lyra. Mladá žena unesená zo Zeme a hodená do budúcnosti. Tak sa cíti každý deň a jej jedinou starosťou je, ako sa spolu s ostatnými unesenými dostane späť domov. Neznámy svet navôkol a jeho problémy ju nezaujímajú. Nepriateľ je len hrozba, o ktorej všetci hovoria, až kým sa s ním nestretne tvárou v tvár…

A nakoniec je tu Vanille, žena s dušou dievčaťa, ktorá nemala príležitosť skutočne dospieť. Na pleciach jej leží osud dvoch planét a zatiaľ čo sa ona snaží zabrániť tomu, aby rozmáhajúca sa hrozba prepukla aj na jej rodnej planéte, iní plánujú jej smrť. Keď si na stole nájde obálku s pečaťou najznámejších galaktických pirátov, nie je otázkou len to, kto v paláci je zradca, ale aj motívy ich činov.

 

Externí odkazy:

[recenze] Fandom.sk (Valéria Scholtzová)
[ukázka] Fandom.sk



WebArchiv - archiv českého webu