kniha » Nočná hra
hodnotilo:
0%
Nočná hra

Sherrilyn Kenyon

Nočná hra

série: Noční dravec
díl v sérii: 7

Kategorie: fantasy

originální název: Night Play
originál vyšel: 2004

vydání: Ikar (SK) (web) 2013


SERIE: Noční dravec
[1] Milenec snů
[2] Noční rozkoše
[4] Objetí noci
[5] Taniec s diablom
[6] Nočný bozk
[7] Nočná hra
[10] Živly noci
Informace / Anotace ke knize: Nočná hra

Ďalšia kniha z Kenyonovej série o temných lovcoch prináša príbeh o nesmrteľných bytostiach chrániacich ľudstvo pred dajmonmi živiacimi sa ľudskými dušami.
Bride McTierneyová to s mužmi nemá ľahké. Podľa nej sú to obyčajní sebci, ktorí ju v skutočnosti nikdy nemilovali. Hoci sa považuje za nezávislú ženu, hlboko v duši sníva o princovi na bielom koni. Nikdy by jej však nenapadlo, že jej princ bude mať miesto lesklej zbroje lesklú srsť…
Vane Kattalakis nie je tým, kým sa na prvý pohľad zdá. Väčšina žien lamentuje, že ich partneri sa správajú ako psy. V Bridinom prípade sa jej priateľ správa ako – vlk. Vlk-šelmočlovek, ktorého prenasledujú nepriatelia prahnúci po jeho smrti. Vane netúžil po družke, ale Sudičky mu predurčili Bride. Má tri týždne na to, aby ju presvedčil, že nadprirodzené veci existujú, inak ho čaká trest – krutý a pre úctyhodného vlka neprijateľný.
Ale ako má vlk presvedčiť ľudskú ženu, aby mu zverila do rúk svoj život, keď jeho vlastný visí na vlásku? Vo svete šelmoľudí platí pravidlo: človek človeku vlkom. Z zvíťaziť môže iba jediný alfa samec.

 



WebArchiv - archiv českého webu