kniha » Čarodějný přízrak
má v knihovně 2
hodnotilo: 1
70%
Koupit knihu:
FantasyShop.cz
Minotaur
Čarodějný přízrak

Terry Brooks

Čarodějný přízrak

série: Shannarův temný odkaz
díl v sérii: 3

Kategorie: fantasy

originální název: Witch Wraith
originál vyšel: 2013

vydání: Fobos (web) 2021


SERIE: Shannarův temný odkaz
[1] Ztracené elfeíny
[2] Cesta za krvavým ohněm
[3] Čarodějný přízrak
Informace / Anotace ke knize: Čarodějný přízrak

Čtyři země se po celá staletí těšily svobodě, oproštěné od své někdejší démonické minulosti. Hranice opředené magií je chránily před temnou dimenzí známou jako Zapovězení i před hlubokým zlem dřímajícím v jejím středu. Nyní však dochází k nemyslitelnému: prastará ochrana oddělující pořádek od chaosu se začíná hroutit a svět se ocitá pod hrozbou pokolení pomstychtivých, krvežíznivých, obludných stvoření sycených zuřivostí potlačovanou tisíce let.

Mladá Elfka jménem Arling Elessedil zvládne čarodějnými schopnostmi průlom v ochranném valu zacelit a obyvatele Zapovězení znovu uzavřít v jejich temném vězení. Když však padne do rukou ďábelského premiéra mocné Federace, je možné, že jejím snahám bude učiněna přítrž jednou provždy. Pouze její odhodlaná sestra, Aphen, která je nositelkou Elfích kamenů a ovládá jejich magii, má naději uchránit Arling od hrozivého osudu, jež pro ni její věznitel možná chystá.

Railing Ohmsford se mezitím zoufale snaží zachránit svého uvězněného bratra a zjistit, zda jeho předkyně Grianne, trvale pronásledovaná nepřízní osudu, stále žije a je ochotná pomoci zachránit svět… bez ohledu na následky.

 



WebArchiv - archiv českého webu