kniha » Barvy noci
hodnotilo:
0%
Barvy noci

Amanda Quick

Barvy noci

série: Fogg Lake
díl v sérii: 2

Kategorie: fantasy

originální název: All the Colors of the Night
originál vyšel: 2021

vydání: Baronet (web) 2021

odkazy: 1x [recenze], 1x [info]


SERIE: Fogg Lake
[1] Zmizení
[2] Barvy noci
[3] Záblesk v zrcadle
Informace / Anotace ke knize: Barvy noci

North Chastain má paranormální talent, díky němuž dokáže vypátrat ty nejnebezpečnější kriminálníky. Když jeho otec náhle upadne do kómatu, North je přesvědčen, že jeho stav byl způsoben smrtícím artefaktem z tajné vládní laboratoře známé jako projekt Bluestone. North ví, že jeho jedinou nadějí na záchranu otce je najít daný předmět. Když jde o vystopování vrahů, nikdo se mu nevyrovná, ovšem aby našel určitou relikvii, bude potřebovat pomoc osoby, která se vyzná v tajemném světě obsesivních sběratelů, podvodných obchodníků a nemilosrdných nájezdníků…

S pověstí v troskách kvůli falešnému obvinění hledá odbornice na starožitnosti Sierra Rainesová nový začátek. Když ji North Chastain požádá o pomoc, Sierra souhlasí, ačkoliv má jisté pochybnosti. North reprezentuje záhadnou Nadaci, tajnůstkářskou organizaci zřízenou proto, aby dohlížela na zločince s nadpřirozenými schopnostmi a ty, jako Sierra, kteří si vydělávají v temném podsvětí.

North a Sierra se ocitnou na scéně Incidentu, jenž se odehrál před mnoha desítkami let ve Fogg Lakeu. Městečko a jeho obyvatele katastrofa v blízkých laboratořích projektu Bluestone navždy změnila. Pár odkrývá šokující pravdy o tom, co se té osudné noci stalo, ovšem zahrává si s ohněm – někdo v městečku ví, co tito mladí lidé objevili, a udělá cokoliv, aby zajistil, že dávná tajemství zůstanou pohřbená.

 

Externí odkazy:

[recenze] Daramegan (Darina Krejčí)
[info] Pitaval



WebArchiv - archiv českého webu