kniha » Svatyně ztracených duší
hodnotilo:
0%
Svatyně ztracených duší

Dominik Barvínek

Svatyně ztracených duší

série: Do Říše Věčnosti
díl v sérii: 3

Kategorie: fantasy

vydání: Nová Forma (web) 2015


SERIE: Do Říše Věčnosti
[1] Tajemství prastarých mágů
[2] Stín princezny nemrtvých
[3] Svatyně ztracených duší
Informace / Anotace ke knize: Svatyně ztracených duší

A nakonec… když na pláni Erialon vypukne bitva mezi Selvargem a Ghartaxem a osud dvou elfů se naplní, nastane poslední etapa dobrodružství.

Archanděl Andriel, který odnesl Thirrisoll do nebeského království, se musí zodpovídat tohoto činu u Agredona. Po rozmluvě ji odnáší zpátky, a tak se Thirrisoll a Elfeon znovu setkávají, ovšem v jejich patách je černokněžník Geronak. Dokáží se mu ubránit? Nebo je odnese do Nepřítelova doupěte, kde na ně čeká Ghartax. Mezitím se Arganis, Melorin a Greem dostávají do komnaty předků, kde zjišťují, že kouzlo, které má zničit Černou magii a její přisluhovače, se ukrývá v chrámu Azrulu. Ten je však ukryt ve Ztracené poušti Eruzial. Do tohoto boje se přes Athraelův odpor zapojují i archandělé, kteří jsou strážci nebeského města Tharniosu.

Vydejte se ještě naposled do světa Agzar a zjistěte, zda bude očištěn od Černé magie. V této třetí knize, projdete jak královstvím Khandras-zar, tak i zcela novém královstvím Ethurian. Nahlédněte s hrdiny i do těžko přístupných míst nebeského města Tharniosu, setkejte se s Agredonem, stvořitelem Agzaru a vstupte do Nepřítelova doupěte, kde se rozhodne o osudu elfů. Kruh se uzavírá…

Poslední díl trilogie Do Říše Věčnosti, navíc obsahuje:

Dvě tištěné mapy království Khandras-zar a Ethurian.

54 stránkový bonus v podobě: Písně a příběhy starého věku.

 



WebArchiv - archiv českého webu