kniha » Kolčava
má v knihovně 1
hodnotilo:
0%
Kolčava

Eva Francová

Kolčava

Kategorie: fantasy

vydání: Motto (web) 2022


Informace / Anotace ke knize: Kolčava

„Spirituální příběhy od spisovatelky ze Svatojánu“ Vítejte v magickém světě přírodních duchů a skrytých sil. Vaší průvodkyní bude moudrá Kolčava – napůl člověk, napůl zvíře – oplývající nadpřirozenými léčitelskými schopnostmi. Usedněte v její zahradě, nastavte tvář slunečním paprskům a zaposlouchejte se do líného bzučení hmyzu. Jste v naprostém bezpečí. Jen co zavřete oči, začnou se vám v hlavě odvíjet podivuhodné příběhy. Dost možná budete překvapeni, jak daleko od všední reality vás zavedou.

Představte si, že sedíte ve velké stinné zahradě opřeni zády o zvrásněný kmen stařičkého černého bezu. Temné myšlenky, které vás pronásledují, se najednou jeví nedůležité a vzdálené. Bolest duše už není tak trýznivá. Stejně tak všechny tělesné neduhy. Jste v Kolčavině zahradě, u bytosti, která je napůl zvíře, napůl člověk, a tak rozumí i tomu, co lidem uniká. Moudrá Kolčava vypráví a uzdravuje.

Autorka úspěšných kuchařek ze Svatojánu tentokrát přichází se spirituálními a imaginativními příběhy, které ilustracemi doprovodil Karel Jerie.

 



WebArchiv - archiv českého webu