kniha » Přízraky Brynn Wilderové
hodnotilo:
0%
Přízraky Brynn Wilderové

Wendy Webb

Přízraky Brynn Wilderové

Kategorie: fantasy

originální název: The Haunting of Brynn Wilder
originál vyšel: 2020

vydání: Vendeta (web) 2022

odkazy: 1x [info]


Informace / Anotace ke knize: Přízraky Brynn Wilderové

Hrdinkou tohoto románu o lásce, smrti a žalu je žena, která právě ukončila jednu kapitolu svého života. Brynn Wilderová, která učí na univerzitě současnou americkou literaturu, se po matčině skonu uchýlí na léto do Whartonu, turisty oblíbeného městečka na břehu Hořejšího jezera mezi USA a Kanadou, aby si odpočinula a nabrala síly.

V útulném hotýlku se spřátelí s několika svéráznými lidmi – s LuAnn, jeho výstřední majitelkou, těžce nemocnou Alicí, o kterou se stará manželská dvojice s nevšedním příběhem, či s Dominicem, mladým mužem s úsměvem filmové hvězdy a fascinujícím tetováním po celém těle.

Brynn však brzy pocítí na vlastní kůži, že v tomto domě s dlouhou historií se odehrává cosi záhadného, snad i děsivého. Alice nevysvětlitelně ví o všech ostatních věci, o nichž se neměla kde dozvědět. Zlé sny a šeptající hlasy doženou Brynn do pokoje zamčeného na letošní sezonu poté, co v něm v zimě někdo neznámý zemřel, i když měl hotel zůstat na několik měsíců pustý a prázdný. Hlavní hrdinku navíc neodolatelně přitahuje potetovaný Dominic, přestože byla varována, že mu v patách kráčí smrt.

Brynnina přítelkyně Kate, jejíž příběh vyprávěl bestseller Dcery jezera, ve Whartonu na břehu Hořejšího jezera našla štěstí, skvělou práci a životní lásku. Co zde ale osud přichystal pro Brynn?

 

Externí odkazy:

[info] Pitaval



WebArchiv - archiv českého webu