kniha » Kouzlo všité do šatů
hodnotilo:
0%
Kouzlo všité do šatů

Barbara Davis

Kouzlo všité do šatů

Kategorie: fantasy

originální název: The Keeper of Happy Endings
originál vyšel: 2021

vydání: Metafora (web) 2022

odkazy: 1x [recenze]


Informace / Anotace ke knize: Kouzlo všité do šatů

Soline Rousselová je expertkou na šťastné konce. Její rodina v Paříži už po mnoho generací provozuje exkluzivní svatební salon, kde se do šatů všívají kouzla. Nevěstu, která se vdává v šatech od Rousselových, čeká spokojené manželství. Když však Paříž postihne válka, Solinin svět se ocitá v troskách. Uloží tak čarovné vzpomínky do krabic, odhodlaná navždy zapomenout.

O desítky let později se mladá žena jménem Rory Grantová snaží vyrovnat s ranami osudu. Odhodlá se naplnit svůj sen a otevřít si galerii – čirou náhodou právě v domě, který patří Soline. V něm nalézá krabici s dopisy a nikdy nenošenými svatebními šaty. Poté, co poklady vrátí právoplatné majitelce, se mezi oběma ženami rozvine překvapivé přátelství.

Rory i Soline začnou ve svém životě nacházet nečekané paralely. Je zřejmé, že jejich setkání není náhoda a že Rory může najít klíč k nápravě křivdy, která před čtyřiceti lety otřásla Solininým životem. Vydávají se na společnou cestu poháněny touhou zahojit staré rány – a možná i špetkou magie.

 

Externí odkazy:

[recenze] Klub knihomolů (Ivana)



WebArchiv - archiv českého webu