kniha » V nesprávnom čase na nesprávnom mieste
hodnotilo:
0%
V nesprávnom čase na nesprávnom mieste Více vydání = více obálek.

Gillian McAllister

V nesprávnom čase na nesprávnom mieste

Kniha vyšla i pod názvem:
Stane se včera
(viz informace u vydání - záložka 'další informace')

Kategorie: sci-fi - cestování časem - detektivní

originální název: Wrong Place, Wrong Time
originál vyšel: 2021

vydání: Tatran (web) 2023; Vendeta (web) 2024

odkazy: 1x [info]


Informace / Anotace ke knize: V nesprávnom čase na nesprávnom mieste

Ako zabrániť vražde, ktorá sa už stala?

Je koniec októbra, čosi po polnoci. Čakáte na svojho osemnásťročného syna, ktorý mal byť už dávno doma. Nakoniec ho zbadáte – no nie je sám. Kráča k nejakému mužovi. Neveríte vlastným očiam – váš dospievajúci syn jednoducho zabije akéhosi muža, a to rovno na ulici pred vaším domom.

Neviete, kto to je. Nepoznáte dôvod. Viete len, že váš syn je teraz vo väzbe a jeho budúcnosť je navždy stratená. V tú noc zaspávate s pocitom, že je všetko stratené. Nemáte mu ako pomôcť… Kým sa nezobudíte – a je včera. Potom sa zobudíte znovu – a je predvčerom.

Každé ráno sa zobudíte o deň skôr. Získate šancu zabrániť vražde. Tam niekde v minulosti sa skrývajú odpovede na všetky vaše otázky. A vy nemáte inú možnosť, vydáte sa ich hľadať. A pokúsite sa zabrániť vražde, ktorá sa už raz stala.


Je možné zabránit vraždě, která se už stala?

Je půlnoc, Svátek Všech svatých, a Jennie netrpělivě vyhlíží svého osmnáctiletého syna Todda, který měl být dávno doma. Když se však Todd konečně vynoří ze tmy, stane se Jennie svědkem něčeho hrůzného – z panoramatického okna vidí, jak její bezproblémový, intelektuálně založený vtipálek ubodá úplně neznámého muže.

Jennie netuší, kdo je oběť, ani proč Todd spáchal tak strašlivý zločin. Ví jen, že její a Toddův život je v troskách.

Todda zatkne policie a Jennie nad ránem vyčerpáním usne. A když se probudí… je včera. K vraždě ještě nedošlo a ona si uvědomí, že jí může zabránit.

Každé další ráno se pak vrací hlouběji a hlouběji do minulosti a postupně jí dochází, že pokud chce celou tu záhadu rozlousknout a syna zachránit, musí dojít až k nejhlubším kořenům Toddova zločinu.

 

Externí odkazy:

[info] Pitaval



WebArchiv - archiv českého webu