kniha » Falešná hra zrádné parfumérky
hodnotilo:
0%
Falešná hra zrádné parfumérky Více vydání = více obálek.

Anna Ruhe

Falešná hra zrádné parfumérky

Kniha vyšla i pod názvem:
Falošná hra majsteriek
(viz informace u vydání - záložka 'další informace')

série: Voňavá lékárna
díl v sérii: 3

Kategorie: fantasy

originální název: Das falsche Spiel der Meisterin

vydání: Bookmedia (web) 2023; Fragment (SK) (web) 2024


SERIE: Voňavá lékárna
[1] Ve vzduchu se vznáší tajemství
[2] Záhada černé květiny
[3] Falešná hra zrádné parfumérky
Informace / Anotace ke knize: Falešná hra zrádné parfumérky

Lucie Alvensteinová má tajemství: Po všech peripetiích s věčnými se Lucie konečně může věnovat svým nově objeveným schopnostem senziflérky a nerušeně pracovat na receptu k Vůni konečnosti. Jednoho dne ale dostane jako dárek nepříjemně vonící osvěžovač vzduchu, který navíc záhy začne vídat po celém městě. Když zjistí, že osvěžovače patří firmě Syrella de Richemont, vůdce věčných, vše začne být ještě podezřelejší. Vyráží tedy i s Matsem až do Paříže, aby věčné zastavili jednou provždy. Než se ale naši hrdinové nadějí, mají je věční v hrsti. Nebo ne?

Třetí díl úspěšné série o magických vůních pro děti od 10 let s ilustracemi Carly Carlsonové, které můžete znát také ze série Woodwalker.


Pokračovanie fantasy série o magickej sile vôní. V cudzích rukách môžu byť veľmi nebezpečné…

Luci Alvensteinová má tajomstvo. Hlboko pod ich domom sa ukrýva neobyčajná miestnosť – voňavá lekáreň! Tu sa vyrábajú magické vône, v ktorých drieme obrovská a často veľmi nebezpečná moc. Moc, ktorá sa v žiadnom prípade nesmie dostať do nesprávnych rúk.

Znenazdania sa však na celom meste objavia zvláštne izbové vône a stopa vedie práve k vodcovi Večných Syrellovi de Richemontovi. Luci je jasné, že musí okamžite konať, kým nebude neskoro…

S kamarátom Matsom odcestujú do Paríža, kde chcú získať odpovede na svoje otázky. No v slávnom meste na nich číha veľké nebezpečenstvo a jedno dlho ukrývané tajomstvo, ktoré ich môže navždy rozdeliť…

 



WebArchiv - archiv českého webu