kniha » Yrrhedesovo oko
chce si přečíst 5 | chce mít v knihovně 4 | má v knihovně 21
hodnotilo: 23
76%
Yrrhedesovo oko

Andrzej Sapkowski

Yrrhedesovo oko

Kategorie: fantasy - hry na hrdiny

originální název: Oko Yrrhedesa

vydání: R. S. G. 1995

odkazy: 2x [recenze]


Informace / Anotace ke knize: Yrrhedesovo oko

Anotace:
Tentokrát vám stvořitel nezapomenutelných příběhů o zaklínači Geraltovi z Rivie nabízí trochu odlišnou vizi fantastického světa – vizi, kterou si vy společně s ním můžete vytvořit. Můžete se zúčastnit odvěkého boje dobra se zlem, můžete vyrazit na jedinečné dobrodružství, a aspoň na chvíli se vytrhnout z šedé reality, která nás obklopuje.
Yrrhedesovo oko je hra na hrdiny určená těm, kteří se dosud s těmito hrami nesetkali. Hry na hrdiny jsou spojením divadla, happeningu a literatury. Hráči se vžijí do fantastických postav a prožívají dobrodružství ve vymyšlených krajinách. Průvodce hrou (říká se mu Pán hry) vytváří příběh a účastníci rozhodují o svých osudech. Jsou to hry představivosti.
Pravidla Yrrhedesovo oka byla vymyšlena tak, aby si ji hráči snadno a rychle zapamatovali, a nemuseli se seznamovat s desítkami tabulek a složitými pravidly. Tato kniha obsahuje kompletní pravidla, seznam mocných kouzel, jedno vzorové dobrodružství a několik rad pro hráče a Pány hry. Doufáme, že se vám Yrrhedesovo oko zajistí dobrou zábavu na mnoho večerů.

 

Externí odkazy:

[recenze] Nokturno.net
[recenze] Scifiworld



WebArchiv - archiv českého webu