kniha » Coffeyho ruce
chce si přečíst 3 | má v knihovně 29
hodnotilo: 42
91%
Coffeyho ruce

Stephen King

Coffeyho ruce

série: Zelená míle
díl v sérii: 3

Kategorie: horor

originální název: Coffey's Hands
originál vyšel: 30/05/1996

vydání: Beta (web) 1998

odkazy: 1x [info]


Informace / Anotace ke knize: Coffeyho ruce

Zelená míle byla poprvé publikována v šesti levných paperbackových svazcích. První, s podtitulem Dvě mrtvé holčičky, byl publikován 28. března 1996, další díly vycházely každý následující měsíc, až do závěrečného dílu Coffey na míli. Ten vyšel 29. srpna 1996. Román byl jako jeden brožovaný svazek vydán 5. května 1997. 3. října 2000 byla kniha vydána poprvé v tvrdých deskách.


Vítejte zpět v bloku E, jednom z nejhorších míst v blízkosti elektrického křesla, kde jsou rvačky na denním pořádku, ale kde se také mají uskutečnist zázraky. Paul Edgecombe se začíná zajímat o případ Paula Coffeye, brutálního vraha dvou dívek. Coffey však prozradí cosi neobyčejného, co způsobí, že život na Zelné míli nebude už nikdy takový, jako býval předtím.

Nic z toho, co jste dosud přečetli, vás nemohlo dostatečně připravit na četbu nejodvážnějšího hororu Stephena Kinga. Několikadílný seriál začíná na Death Row a vede do ohromujících záhad v hlubinách lidského srdce. Svěřte se do náručí Stephena Kinga a ucítíte, jak se stisk jeho rukou stává pevnější a pevnější.

 

Externí odkazy:

[info] Pitaval



WebArchiv - archiv českého webu