kniha » Jennifer
v Top10 1 | chce si přečíst 2 | chce mít v knihovně 2 | má v knihovně 66
hodnotilo: 82
75%
Jennifer

Miroslav Žamboch

Jennifer

Důl Quake

Kategorie: fantasy

vydání: Triton (web) 2005

odkazy: 2x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | *** 30.12.2006 14:23

Vypadá to spíš jako quest z nějaké hry, než jako povídka. Není to špatné, ale potřebovalo by to větší rozsah stran, takto je to všechno moc odbyté. Navíc mi do toho moc neseděly ty rotační kulomety a cyborg – v tomto podání mi to silně připomíná predátora v podzemí a ne klasickou fantasy, za kterou se na začátku vydává.

Olorin  | *** 27.06.2007 20:21

Vlask: Proč myslíš, že se to jmenuje Dul Quake? Je to napsané díky omu, že si Mirek Žamboch zahrál původního Quake a pak to jen dobu leželo v šuplíku. Osobně to hodnotím jako příjemné čtení od kterého se nesmí nic čekat dle mého nejhorší mini knížka od Žambocha.

shpina  | **** 13.09.2008 10:57

Asi nekčtivější kolibřík, vlastně taková epizodka ze života dobrodruhů. Největší slabinou jsou předestřené a nedotažené (kvůli rozsahu zřejmě) charaktery postav.

papuja  | **1/2 09.09.2009 18:47

Tohle je opravdu slabota a asi nejhorší mini knížka. Hodně jsem se u toho nudil. A logika mi tam taky trochu chybí – spoiler:( Každou chvíli partička hrdinů v podzemí hází granáty a bůh ví co ještě. Když už by to na ně nespadlo, tak aspoň musejí ohluchnout:o) ).

Jakub Ehrenberger  | *** 14.11.2009 00:42

Malinká knížečka je součástí autorovy sběratelské fantasy minisérie. Jennifer je chytrá a sexy. Je to nelítostná bojovnice, která se nebojí přijmout i velmi pochybnou zakázku. Sestaví tým těch nejlepších dobrodruhů a v jejich čele se vydává prozkoumat důl Quake, jemuž už dávno nevévodí horníci. Žambochovu nikterak originálnímu námětu zlepšuje dojem pozoruhodná parta dobrodruhů a zbraně, s nimiž bojují. V tomto příběhu totiž není nic zvláštního potkat dvojčata s těžkými ručními hřebíkomety nebo muže, co má místo jedné ruky kovovou protézu. Příjemné počtení pro ty, co hledají něco krátkého a nenáročného, nevhodné pro čtenáře, kteří hledají zábavu na dlouhé zimní večery. Jennifer jim totiž uteče až příliš rychle.

Strýček Biolit  | **** 14.10.2014 00:13

Těžká spokojenost. Pokud člověk zahodí všechny předsudky a předpoklady o fantasy…překousne pár logických děr (viz výše zmíněné detonace v prostoru dolu)…a hledá silně nenáročnou, avšak o to zběsilejší a akčnější zábavu na pár hodin…nu, pak rozhodně neudělá chybu, když po Jennifer sáhne.



WebArchiv - archiv českého webu