kniha » Conan: Tarantijský tygr
chce si přečíst 1 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 20
hodnotilo: 18
48%
Conan: Tarantijský tygr

Leonard Medek

Conan: Tarantijský tygr

série: Conan
díl v sérii:
kniha patří do světa: Hyborian

Kategorie: fantasy - meč a magie - hrdinská fantasy

vydání: Klub Julese Vernea (web) 2005

odkazy: 2x [ukázka], 3x [recenze]


Komentáře:
LUGH  | brak 04.03.2016 19:18

Nedávám moc často BRAK (snad nikdy), protože braky nečtu. Tohle veledílo jsem dočetl jen díky tomu, že je to Conan a já Conana miluju. Bohužel je problém, že tenhle prostě Conan není ani náhodou. Veleslavný pan Medek se zde předvedl jako neschopný převzít Howardův odkaz a napsat něco v conanovském stylu. Tohle nebyla sword & sorcery. To byla sleep & boredom. Od tak uznávaného autora bych čekal teda lepší nápady, lepší zápletku a lepší spád. Kdejaký fanda amatér by to spatlal líp.

kedlubajz  | **** 09.08.2016 11:41

Vzhledem k většinou nanicovaté kvalitě Howardových pokračovatelů jsem neměl velká očekávání, ale knížka mě velmi příjemně překvapila. Lehce a inteligentně napsaná a velmi čtivá záležitost, která pěkně pracuje s Conanovým světem, ač se zde Conan samotný moc nevyskytuje a i styl vyprávění je dost odlišný. Takže žádná laciná nápodoba, ale svébytné dílko se sympatickými postavami doplňující Conanův svět. Palec nahoru!

slovanian  | brak 30.10.2016 22:04

Kdyby to nebylo z Hyborie, tak bych dal možná o pár hvězdiček víc (max 2). Jenže když někde vystupuje Conan, tak člověk očekává, že bude mít kniha Howardovského ducha. A tohle ho nemá ani náhodou. Je to jako nějaká nudná detektivka a Conan tam dokonce není ani jako hlavní postava. Podvod pro každého fanouška Conana.



WebArchiv - archiv českého webu