kniha » Atlantida
chce si přečíst 3 | má v knihovně 16
hodnotilo: 20
88%
Atlantida

Greg Donegan

Atlantida

série: Atlantida
díl v sérii: 1

Kategorie: sci-fi

originální název: Atlantis
originál vyšel: 1999

vydání: BB art (web) 2006

odkazy: 4x [recenze]


Informace / Anotace ke knize: Atlantida

Rok 800 n.l.
Khmerská říše trpí strašným suchem, které vystaví tuto kdysi velkou civilizaci záhadné a ničivé síle. Když z vodního příkopu kolem nádherného města zmizí poslední kapky vody, může do města vstoupit Stín… a celé je zničit.
Bermudský trojúhelník, 1945
Radarové signály letky 19 na zkušebním letu náhle zmizí. Okamžitě vyrazí dvě pátrací letadla. Vrátí se však jen jedno z nich.
Kambodža, 1968
Voják Eric Dane vede průzkumný oddíl na výpravu nařízenou CIA do nepřátelského území. Jejich tajná mise je však narušena objevem prehistorických zřícenin – podle všeho se jednalo o dávno opuštěné město Angkor Kol Ker – a podivné mlhy, která pohlcuje všechno, co jí stojí v cestě. Mise skončila tragédií. Přežil pouze Dane.
O tři desetiletí později se nevysvětlitelná mlha objevuje znovu: nejen v Kambodži, ale i v Bermudském trojúhelníku a Ďáblově moři. Přepadli nás už v minulosti. Před deseti tisíci lety. Tehdy zničili Atlantidu. A teď jsou tu opět… Jedná se o hrozbu, která zaměstná nejmocnější vojenské síly na světě. O moc, která předstihuje naši vědu a technologii. O nelítostného nepřítele, který dovede Erica Danea – a celou planetu – k poslední, zoufalé bitvě o přežití.

 

Externí odkazy:

[recenze] knihovnice.cz
[recenze] Daemon.cz
[recenze] www.fantasya.cz (BoboKing)
[recenze] Ikarie



WebArchiv - archiv českého webu