kniha » Putování za jantarovým drakem
chce si přečíst 2 | má v knihovně 17 | antikvariát
hodnotilo: 22
40%
Koupit knihu:
Minotaur
Putování za jantarovým drakem

Vlado Ríša

Putování za jantarovým drakem

série: Legendy o Bruncvíkovi
díl v sérii: 1

Kategorie: fantasy - povídková sbírka

vydání: Straky na vrbě (web) 2006

odkazy: 3x [recenze]


Komentáře:
shpina  | *** 10.05.2009 18:09

Mírně pohádkové. Mírně zábavné. Hodně dobrodružné. Vlado Ríša je autor, který neumí vymyslet a složit kostru pro dlouhý příběh, nicméně v povídkách je silnější a tato jeho kniha mě opravdu pobavila.

honajz  | ** 01.12.2012 17:14

Nemůžu si pomoct, ale celé mi to přišlo takové – nezáživné. Nápad není špatný, ale nedokáže to zaujmout. Všechny ty erotické narážky jsou navíc podány tak pubertálně, až bolí. Ono je to celé hodně pubertálně podané – jestli tohle autor psal ve svých 15 letech, dá se nad tím přimhouřit oko. Navíc docela špatné vykreslení prostředí (oproti detailním popisům vnad žen), a mizerné vykreslení postav, které jsou mi tak nějak ukradené, protože se o nich dozvím jen, jak přemýšlejí v oblasti sexu, a sem tam tedy i něčeho navíc. Příběhy jsou navíc špatně dramaturgicky zpracovány, nudně, nezáživně, bez nějaké větší zápletky, a tím pádem i pointy, vyšumí do prázdna.

Lmslaver  | ***1/2 05.08.2014 15:25

Oddychové, pohodové čtení u kterého mi chvílemi připadá, jako by bylo určené spíše pro mládež. Občas by prostě nevadilo přitvrdit při popisu bitev a soubojů, dát tomu trochu drsnější formu.

LUGH  | ** 04.03.2016 19:28

Promarněná příležitost. Téma by si zasloužilo pořádné sword & sorcery zpracování. Tohle bylo jako od puberťáka psané pro děti. Vlado Ríša prostě neumí psát. Je zajímavé jaké jméno si získal a jak je uznávaný. ZA CO?



WebArchiv - archiv českého webu