kniha » Cesty, po kterých jsme se nevydali
v Top10 1 | chce si přečíst 5 | chce mít v knihovně 2 | má v knihovně 57
hodnotilo: 62
83%
Koupit knihu:
Minotaur
Cesty, po kterých jsme se nevydali

Simon R. Green

Cesty, po kterých jsme se nevydali

série: Noční strana
díl v sérii: 5

Kategorie: urban fantasy - detektivní

originální název: Paths not taken
originál vyšel: 2005

vydání: Polaris (web) 2006

odkazy: 2x [recenze]


Komentáře:
Speedemon  | **** 14.08.2007 10:20

Pokud chce John s definitivní platností zabít svoji matku, musí se vypravit do minulosti a zjistit její slabinu společně s důvody, proč vůbec stvořila Noční stranu. Po boku mu stojí Suzie Brokovnice a existenciální detektiv Tommy Zapomnění. Partička však musí vyřešit několik problémů a setkat se starými známými, než dojdou do finále. Závěrečný souboj byl povedený, ve skutečnosti však nic nevyřešil. Odpočinková četba, které prostě nemůžu dát 5* ani kdybych chtěl.

Karas  | **** 22.04.2010 08:00

V první fázi mě tato kniha moc nezaujala, protože se mi zápletka zdála příliš zvláštní. Opět se potkáváme s hlavními hráči Noční strany a posouváme se zpátky do minulosti. Aź na začátek je to dobrá kniha.

Fox85  | **** 17.07.2012 10:38

Pátý díl série a opět 4*. Vypadá to trochu monotóně, ale taková je i série – pěkné oddechové čtení, kde (zatím) každý díl byl na přibližně stejné úrovni jako ty ostatní, žádné větší kvalitativní odchylky (ať nahoru nebo dolů). Stejně jako v ostatních dílech, i v tomto je tady několik pasáží, které byly trochu slabší, ale setkání s Lovcem Hernem a závěr to zase trochu vylepšily.



WebArchiv - archiv českého webu