kniha » Zrádce krve
v Top10 1 | chce si přečíst 1 | chce mít v knihovně 3 | má v knihovně 49
hodnotilo: 59
82%
Zrádce krve

Barb Hendee
J. C. Hendee

Zrádce krve

série: Vznešení mrtví
díl v sérii: 4

Kategorie: fantasy - upíři

originální název: Traitor to the Blood
originál vyšel: 2006

vydání: Fantom Print (web) 2007

odkazy: 2x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | **** 09.04.2007 20:13

Výměna hlavního padoucha ději a zápletce výrazně pomohla a dá se konečně říct, že to není stejné jako předchozí díly. Tentokrát nejsou upíři hlavní cíl, tím je svržení tyrana a zjištění minulosti Leesila. Už se těším na další díl a zlé elfy :-)

Speedemon  | *** 12.12.2009 19:02

Jednoznačně zatím nejhorší díl. Jak bylo naznačeno minule, hlavní dějová linka této knihy se točí kolem Leesila a jeho minulosti coby nájemného vraha. Upíři a spol.jsou tedy spíše v pozadí. To sice nevadí, ale děj je díky tomu mnohem méně akční. A ať si říkáte co chcete, rychlé plynutí děje a dobře popsané souboje jsou hlavním tahounem této série. Různé zrádné šarvátky a přešlapování na místě je podle mě spíše krok špatným směrem. Příběh mi připadal pomalý, bez překvapení. V minulých dílech jsme se dozvídali zajímavé věci během celé délky knihy, tady však ne. Od začátku jsme obeznámeni s určitými věcmi a až na konci dostaneme širší vysvětlení. Doufám, že další díl bude svižnější a elfové se ve své domovině ukáží většími tahouny než zrádní lidé či upíři.

MirabelkaP  | ***** 17.02.2010 13:09

Pro mě zatím nejčtivější díl série, s tím, že je méně akční souhlasím, ale je to svižné, pořád se něco děje a především rychlé střídání postav zatáhne do děje. Jsem zvědavá na další…



WebArchiv - archiv českého webu