kniha » Černý oheň
chce si přečíst 1 | má v knihovně 23
hodnotilo: 16
63%
Černý oheň

Sonni Cooper

Černý oheň

série: Star Trek
díl v sérii: 4
kniha patří do světa: Star Trek

Kategorie: sci-fi

originální název: Black Fire
originál vyšel: 1983

vydání: Albert (web) 1994


Komentáře:
Neferit  | *1/2 17.05.2012 09:33

Mno, knihu jsem přečetla a i když to nebylo úplně špatné čtení, tak že bych z ní zrovna lezla po zdi nadšením taky říct nemůžu. Od určité doby bylo prostě jasné, že ne všechno je tak, jak by člověk čekal a na konec knihy jsem čekala skoro jako na vysvobození, protože k smrti nerada nechávám knihy rozečtené (i když i to už jsem několikrát udělala – třeba u jiné ST knihy…)

squire  | ** 17.05.2012 13:06

Jedna z těch ST knížek, které bych raději nečetla… Spock se v ní po většinu času chová jako pako, závěr je stylem deus ex machina přitažený za vlasy tak, že by z toho mohli stříhat paruky, a celé to na mě působilo stylem, že autorce prostě příjdou Vulkanci sexy a Romulani ještě více sexy.

Kdysi jsme na to téma s Dieginou napsaly veršovánku: Milý Spocku, jen si vzpomeň jak si býval Černý oheň. Jak jsi ženským pletl hlavu Štěstí, že ne pro zábavu!

To to myslím dodneška dobře vystihuje.

Nelson  | **1/2 13.08.2016 15:57

Trochu překombinovaná space opera ze světa Star Treku. Posádka Enterprise se nejdříve dostává do problémů s neznámou civilizací Tomarijců a posléze s Romulany. A ze Spocka, jak to vypadá, se stal zrádce. Hlavní postavou je zde Spock a dějové zvraty s ním spojené jsou dost přitažené za vlasy. Ostatně na vyřešení celé zápletky přijde asi každý čtenář relativně brzo.



WebArchiv - archiv českého webu