kniha » Zatmění
v Top10 7 | chce si přečíst 5 | chce mít v knihovně 1 | má v knihovně 88 | antikvariát
hodnotilo: 107
71%
Koupit knihu:
Minotaur
Zatmění Více vydání = více obálek.

Stephenie Meyer

Zatmění

Kniha vyšla i pod názvem:
Zatmenie
(viz informace u vydání - záložka 'další informace')

série: Stmívání
díl v sérii: 3

Tato kniha je částí i jiných knih: Sága Stmívání

Kategorie: fantasy - romantika - podle filmu/zfilmováno - upíři - vlkodlaci - dospívající

originální název: Eclipse
originál vyšel: 08/2007

vydání: Egmont (web) 2008; Tatran (web) 2009; Egmont (web) 2015

odkazy: 1x [ukázka], 1x [film], 1x [recenze]


Komentáře:
Vlask  | **** 06.03.2008 20:29

Velice podobné prvnímu dílu – čili pořád se jen kecá a skutek utek. Minima akce se dočkáte opět jen na konci. Přesto velmi čtivá kniha kvůli stylu psaní i přes praktickou absenci nějaké zápletky.

Renča  | ***** 24.08.2009 14:16

Tenhle díl mám ráda kvůli konfliktu Jacob x Edward, a všech situací, které z toho vyplývají, tj. hádky, souboje, usmiřování. Na rozdíl od Vlaska bych řekla, že je to nejvíc akční díl z celé série, a zápletka ohledně nových upírů je docela jasná.

Miss Utahraptor  | **1/2 19.11.2009 22:20

Tak tohle už se mi moc nelíbilo. Bylo to takový „Jak dostat upíra do postele/zakom­plexovanou holčinu pod pantofel.“ + obohacení o milostný trojúhelník. Nějak mě to nezaujalo. Co zůstává je čtivost a slušný sloh. Jo, a dávám bod za „poodhalení“ Jasperovy minulosti (jedna z oblíbených postav :D).

Safirentwiluea  | ***** 18.07.2010 16:03

Když jsem tenhle díl četla poprvé, řekla jsem si, že je jasně nejslabší z celé série. Dnes – s nadhledem – ho shledávám více nadprůměrným oproti např. příliš zidealizovanému Rozbřesku. Myslím, že kdysi jsem tak rozhodla kvůli ne až tak moc velké změně (jinak v každém díle se událo něco co radikálně změnilo osudy všech – až na tenhle díl), ovšem Zatmění nepostrádá humor a je plný akce a trapasu a myslím, že nakonec jsem si ho užila asi nejvíc. V tomhle díle je nejvíc klidu, protože i když je problém se zamilovaným trojúhelníkem, Bella se musí vzdát pouze jednoho a toho druhého si dokáže udržet. Myslím, že v tom je největší rozdíl.



WebArchiv - archiv českého webu