kniha » Sanctum
chce si přečíst 5 | chce mít v knihovně 3 | má v knihovně 53
hodnotilo: 55
81%
Sanctum

Markus Heitz

Sanctum

série: Ritus
díl v sérii: 2

Kategorie: fantasy - horor - vlkodlaci

originál vyšel: 2006

vydání: Fantom Print (web) 2008

odkazy: 1x [ukázka]


Komentáře:
Vlask  | *** 13.12.2008 14:04

Současná dějová linie ubrala na akci, kromě konce je to spíše slabší. Vymizelo z ní napětí. Středověká část je braná hodně z ženského pohledu a opět mi nesedla. Navíc autorovi nemůžu zapomenout používání v podzemí baterek místo luceren.

firen  | ***** 07.01.2009 11:44

mne se tento díl naopak více líbil oproti jedničce. Pravda ze vymizelo atraktivní prostředí gevuadanu ale celkově se mi druhý díl líbil více. Posuzoval bych to tak, ze události z jedničky se ve druhém díle teprve zacaly rozjiždět.

malarkey  | *** 13.08.2009 08:09

Popravdě už to není takové jako v prvním díle, přitom to má příběhový postup prakticky totožný. Dvě příběhové linky, jenže stejně jako předtím, ta z přítomnosti zajímavější a akčnější, než ta z minulosti. Celkově to ale není špatný příběh a na to, že kniha má přes 400 stránek, malinkým písmem, zhltnul jsem jí během pár dnů naprosto bez problémů. Každopádně i tak v příběhu mírný posun dolů. Nápad se sanctem dobrý, ale nešlape to tolik jako v prvním díle. Chvílemi jsem se dost nudil, jelikož se mi zdá, že autor zbytečně moc dopodrobností popisuje, a plno těch scén se nesnesitelně táhne. Každopádně i tak stále originál, který stojí za povšimnutí, ale když se ho rozhodnete číst, tak to nějaký čas potrvá, než ho s přehledem přelouskáte.

Blue.Shark  | ***** 17.08.2009 14:21

Poutavý příběh…sice možná ne tak, jako v prvním díle, ale ani to mě nemůže odradit od plného počtu hvězdiček. Ještě více mě pak potěšilo, že Heitz částečně vychází stejně tak, jako v prvním díle, ze skutečných událostí.



WebArchiv - archiv českého webu