povídka » Až na dno
hodnotilo: 60
81%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Miroslav Žamboch

Až na dno

Povídka patří do světa: Koniášův svět

odkazy: 2x [e-povídka]

Komentáře:
papuja  | **** 17.08.2009 10:23

Úvodní povídka k cyklu Koniáš. Vhodná pro ty, co neměli tu čest se s Koniášem setkat. Povídka je krátká a epizoda vysvětluje proč hrdina žije tak jak žije. Hlavní děj je klasicky akční s docela zajímavým koncem.

Safirentwiluea  | ****1/2 18.10.2010 16:53

Naprosto souhlasím s papujou, a přestože bych se chtěla dozvědět, jak to bylo dál (myslím hned druhý den po boji, co skončila povídka), ale podle mého názoru je to možná tak i lepší (a zjevně i podle názoru autora), stejně jako vtipy. Když řeknete, co se stalo potom, už to nemá takové kouzlo a nepobaví vás to. Ale tato povídka svůj účel splnila. 89%

Polinius  | ****1/2 02.02.2022 13:48

Dobrý úvod do série. Postava je jasné a stručně představena a jsou naznačený mantinely světa. Přesto je tento text velice rychle utnut a kdybych nevěděl, že nasledují tisíce dalších stránek, tak bych řekl, že to nemá moc dlouhou literární budoucnost. Jak chceš dál gradovat děj, když všechno začíná nekompromisní řezbou?



WebArchiv - archiv českého webu