povídka » Dcera pána mrazu
hodnotilo: 40
78%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Robert E. Howard

Dcera pána mrazu

Povídka vyšla i pod názvem:
Sněhová princezna
(viz informace o umístění v knihách - záložka 'základní informace')

Povídka patří do světa: Hyborian

Kategorie: fantasy

originální název: The Frost Giant's Daughter
originál vyšel: 1932

Komentáře:
SiriusChico  | ** 12.07.2009 20:58

Podle mě trochu slabší kousek. Conan zde nemá většího významu, než jako sexu chtivý úchylák. (No on je sexu chtivý uchylák, proto ho taky máme tak rádi, ale přece jenom zde chybí nějaká ta useknutá hlava,… no moment i ta tady je, no ale smysl proč ji tu hlavu usekl,......)

KeB  | ***** 14.07.2011 11:34

Povídka s motivem Valkýr a podobně laděných legend, navíc skvěle zapadající do Conanova světa 100%

Strider  | ** 29.12.2016 09:59

Krátka epizódka, v ktorej sa nestane nič zaujímavé. Maratónska naháňačka a krátky súboj na konci je aj na poviedku málo a tak ju nemôžem oceniť. 5-/10

louza  | ***1/2 12.10.2017 09:56

Legendární často citovaný kraťas, který je však podle mého názoru notně přeceněn. Conan pronásleduje bohy. Text zachraňuje jeho čarovná krajinomalebnost.



WebArchiv - archiv českého webu