povídka » Zamboulské stíny
v Top10 2
hodnotilo: 38
84%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Robert E. Howard

Zamboulské stíny

Povídka vyšla i pod názvem:
Stíny v Zamboule
(viz informace o umístění v knihách - záložka 'základní informace')

Povídka patří do světa: Hyborian

Kategorie: fantasy

originální název: Shadows in Zamboula
originál vyšel: 11/1935

Komentáře:
Strider  | ***** 29.12.2016 10:01

Paráda. Je tu všetko, čo očakávam od kvalitnej Conanovky – krásna (nahá) žena, boj so silným protivníkom a nebezpečným mágom – a aj niečo navyše (kanibali, politické hry a mocný artefakt). Veľká spokojnosť. 9/10

louza  | **** 22.11.2019 12:45

Trochu netradiční povídka, kde Conan stojí kromě zlotřilého černokněžníka ještě tváří tvář partičce kanibalů a zákulisním politickým machinacím. Ale atmosféra temného pouštního města je zachycená hezky a efekt práva a odplaty tu celkem funguje. Takový normální dobrý Conan.



WebArchiv - archiv českého webu