povídka » Mrtví stříbro nepotřebují
v Top10 2
hodnotilo: 22
78%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Juraj Červenák

Mrtví stříbro nepotřebují

Povídka vyšla i pod názvem:
Mŕtvi striebro nepotrebujú
(viz informace o umístění v knihách - záložka 'základní informace')

Kategorie: fantasy - zombie

originální název: Mŕtvi striebro nepotrebujú

Komentáře:
lamahe  | ***1/2 28.10.2011 13:06

Na Roganove konto v tomto príbehu pribudnú ďalšie beštie (neprezradím aké) a ako názov predznačuje, aj zopár chamtivcov. Rogan sa po čase opäť dostane do večného lesa. Pútavý a zábavný príbeh nejak nevybočujúci zo štandardu zbierky Vojna s besmi. Ako sa hovorí: „kto sa bojí, nech nechodí…do vody!“ ;)

Lucc  | **** 28.04.2012 22:32

Jasně, mělo to mouchy, které nemohu uvést, protože by šlo o spoilery, ale zatím jde o nej práci knihy, protože klady zůstávají a záporů lehce ubývá. Poslední scéna je super a dočkal jsem se v ní snad prvního opravdu dobrého dialogu!

samuelk  | *** 15.06.2013 17:52

Nie je to najlepšia poviedka Vojny s besmi, černokňažník tentokrát čelí ľudskému nepriateľovi, na záver sa ujde ešte aj nejaký ten bes, ale všetko sa to čítať dá, a to je na tom to najpodstatnejšie.

Madam Brbla  | ***1/2 16.11.2015 09:24

Černokněžník prožívá pár perných dní, kdy pro obživu postupně čelí různým typům nepřátel. Příběh je to celkem napínavý, dobrodružný a čtivý, patří (zatím) k tomu nejlepšímu, co „Válka s běsy“ nabízí, přesto mám pocit, že za měsíc budu z hlavy jen ztěžka dolovat detaily. Proto jsem svůj dojem +/- 75% nakonec ukotvila na nižší příčku. Pokud si však za několik týdnů na povídku vzpomenu a nebudu tápat, o čem byla, dost možná hodnocení zaokrouhlím na 4*.



WebArchiv - archiv českého webu