povídka » Tanči mezi vločkami!
v Top10 2
hodnotilo: 32
69%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Pavel Renčín

Tanči mezi vločkami!

Kategorie: fantasy

Komentáře:
Sirius  | ***** 05.07.2009 13:15

Hodně dobrá povídka, ve které Renčín dokazuje, že i s obyčejnými fantasy prvky se dá vytvořit něco nového a originálního. A Tanči mezi vločkami je rozhodně originální.

Gaarq  | **** 22.07.2009 11:28

originální námět, poetické zpracování. všechno by bylo perfektní, kdyby trochu zapracovala redakce tam, kde pavlova fantazie „ulítla“ (déle mrtví nekrvácí, sběratelské usmrcování motýlů). pro mnoho čtenářů to budou nepodstatné detaily, mně však kazí čistý prožitek z jinak velmi dobrého příběhu.

Majkl  | ***1/2 25.10.2009 12:26

Ďalšia krátka, ale veľmi pekná poviedka. Úvodný tanec medzi vločkami sa mi veľmi páčil a na konci som zistil, že to nebola len efektná jednorazová ukážka, ktorá mala zaujať na začiatku. Opäť je tu prelínanie reality s nadprirodzenom a tak trochu rozprávkový námet.

Madam Brbla  | ***1/2 19.06.2010 19:45

Výborná povídka, zajímavá, nevšední: trošku jako poezie, trošku jako mytologie, trošku jako filozofie – rozhodně je nad čím přemýšlet a čím se kochat. Někdy se k tomuhle textu budu muset vrátit, nejsem si totiž jistá, jestli jsem vše pochopila správně… a „armádní“ vrabci mi tak docela nesedli, takže „jen“ 71%.



WebArchiv - archiv českého webu