povídka » Absolutní smrt
hodnotilo: 21
84%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Jakub Mařík

Absolutní smrt

Kategorie: alternativní historie

Komentáře:
Gaarq  | **** 23.04.2009 07:41

skvělá kombinace alt.hist a detektivky, šmrncnutá okultně-náboženským kari. co zamrzí starého veterána konkultuření, to jsou logické mouchy v nástinu alternativního světa; jinak by to byl plný počet. výborné řemeslo a zajímavá kombinace nápadů.

SiriusChico  | *** 19.11.2009 23:20

Kája Mařík nám tady předvádí hodně zajímavý svět, ve kterém někteří duchové neodcházejí, sprituální síla je opravdová a křesťanství téměř vymizelo. A do tohoto skvělého světa zasazuje ještě lepší oldschoolovou detektivku (A jak se říká – There's no school like an old school). To by samo o sobě bylo na 5*, jenomže celý dojem kazí hromada logických chyb a hodně podezřelý závěr. Autor hold nějak zapoměl trousit pravé a falešné stopy na viníka a všechno to na vás vybalí až v závěru.

KainIX  | **** 06.12.2009 10:10

Okultní detektivka odehrávající se v našem světě s alternativní hostorií? Proč ne? Čte se to velmi dobře, příběh má spád, mrtvol přibývá, akorát to rozuzlení mi přijde trochu slabé.



WebArchiv - archiv českého webu