povídka » Klubko zmijí
hodnotilo: 21
83%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Ivana Kuglerová

Klubko zmijí

Komentáře:
Sirius  | ***** 27.09.2010 00:07

Rozhodně zajímavý mix detektivky a historické fantasy, skoro to až připomene kultovní Jméno růže. Díky latině to lehce připomene Husitskou trilogii a však nepůsobí to jako obtížný hmyz. Hlavní hrdina je sympatický prostě takový správný bouchač, tempo vyprávění je velmi příjemné. Co se historických reálií týče nevím kolik procent je fikce a kolik skutečnost, ale buď jak buď, četlo se mi to skvěle a autorčin první román si určitě nenechám ujít.

Svarec  | ***** 28.09.2010 11:53

Ano! Tak přesně na takovou povídku jsem celou tu dobu čekal! Klasické středověké prostředí, kam draci patří ze všeho nejvíc, sympatičtí hrdinové a svižně odsýpající děj, zatím spolu s Nejstatečnějším mužem světa nejpovedenější práce ve sborníku.

Gilbert  | ***** 22.08.2011 16:29

Jedna z nejlepších povídek ve sborníku. Středověké prostředí, zajímavý hlavní hrdina, trocha detektivního pátrání, akce. Poslední „půlhvězdičku“ přihazuji za to, že se děj odehrává v okolí mého bydliště.:)



WebArchiv - archiv českého webu