povídka » Čarodějův dům
hodnotilo: 21
73%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Pavel Renčín

Čarodějův dům

Kategorie: fantasy

Komentáře:
Sirius  | ***** 07.07.2009 09:21

První Renčínova povídka, ze které mě skutečně mrazilo v zádech. To, co Pavel ve svých textech předvádí – to jsem ještě nikdy nezažil. Úplně žasnu nad jeho obrovskou mírou imaginace. Velmi dobré :-)

Gaarq  | **** 23.07.2009 12:36

klasický námět, velmi dobré zpracování. místy jsem nelepil souvislosti, a také jsem čekal něco více ze zápasu čarodějova, ale i tak je to zážitek.

Majkl  | ***1/2 25.10.2009 12:32

Poviedka o Démonovi sídliacom v Čarodejovom prekliatom dome, ktorý láka deti do svojich dvier… nemôžem si pomôcť, opäť mi táto poviedka pripomenula Kinga. Renčínove poviedky sú ale poetické s citom pre jazyk a osobité. Veľmi slušné, aj keď prvú poviedku zatiaľ nič neprekonalo.

Madam Brbla  | **** 22.06.2010 10:52

Téma strašidelného domu a dětí v ohrožení u mě takřka vždy padne na úrodnou půdu. Pavel Renčín s imaginací sobě vlastní okořenil tuto horrorovou pohádku dávkou poetiky a psychedelična. Akorát si vyčítám, že jsem čtení nenechala na pozdní večerní hodiny – s temnější atmosférou by to třeba mohla být i devadesátka. Leč za plného denního světla na záchodě… mea culpa, připravila jsem se o pořádné mrazení:-(. 80%



WebArchiv - archiv českého webu