povídka » Vlaky, draci, strach a lebky
hodnotilo: 15
80%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Jiří Walker Procházka

Vlaky, draci, strach a lebky

Komentáře:
Majkl  | **** 09.02.2012 20:45

Rodina Adamsovcov z Kutnej hory :) No, nie tak celkom, pretože sa tu prejavil len otec Gome… é, Slavomír (uvedomujem si, že v zadaní do zborníka bola len jedna postava, ale aj tak je to škoda). Čo od toho očakávať? Niečo ako typický diel seriálu Rodiny Adamsovcov, čiže trochu morbidity, čierneho humoru, problémov s úradmi (zo spomienok sa mi to vybavuje ako najčastejšia zápletka seriálu, je možné, že sa mýlim), avšak zaostrené len na jednu osobu a paradoxne je to umiernenejšie, než by som od JWP čakal. Každopádne kto má rád Adamsovcov, je to povinnosť (len nemajte privysoké očakávania). Chuťovka, ktorá by mohla byť dokonalá, neváhal by som s hodnotením 100% ani chvíľku (nostalgia funguje). S nostalgiou je to za 90%.

SONP  | ***1/2 25.03.2016 08:00

Celkem zábavné, JWP asi někdy něco udělala nějaká dáma z finančního úřadu (a možná nějaký ten měšťák) a tady to docela schytala.

Polinius  | **** 23.04.2016 16:57

Veselé a hravé, jako košík koťátek.



WebArchiv - archiv českého webu