povídka » Annin čas
hodnotilo: 19
60%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku přebal jedné z knih obsahující tuto povídku Povídka je uvedena ve více knihách = více obálek - po kliku na aktuální obrázek se obálka vymění.

Jana Rečková

Annin čas

Kategorie: cestování časem

originál vyšel: 08/2011

Komentáře:
idle  | **** 17.08.2011 09:09

Tahle povídka by se možná o fous líp vyjímala v červencovém čísle. :)

Musím se přiznat, že titulní hrdinka mě dohromady už trochu štvala – dokonalá matka, milující manželka, v případě potřeby zkušený voják schopný ochránit svou rodinu, navíc obdařená intuicí udělat správný krok v situaci, které zatím nikdo nerozumí… na druhou stranu zápletka mě zaujala a je fajn, že téma nebylo vydřeněné až na dno nějakými pokusy o vysvětlování, takže člověk může pořád tak trochu dumat, jak to vlastně funguje.

pruss  | ** 21.09.2011 08:41

Já mám s Rečkovou velký problém. Sice má nepochybný spisovatelský talent, ale množství jejich prací, které chrlí na trh, značně snižuje kvalitu jednotlivých děl. Tato povídka je sice vcelku dobře zajímavě napsaná, ale jinak zmatená, nerealistické postavy a nepůvodní. Nebylo by lepší psát méně, ale více se promýšlet děj? Vymýšlet zajímavější zápletky. Tato byla znovu značně plytká. Protože většinou povídky p.Rečkové odložím po pár větách, tak tuto jsme alespoň dočetl. Z mé strany to hodnotím jako svůj úspěch.

quinnet  | *** 29.10.2021 09:50

Príjemná poviedka z naozaj silnou hrdinkou, ale pri časovke, kde sa riešia princípy samotnej technológie, by mal byť väčší dôraz na vysvetlenie daných pojmov. Osobný čas vs okolitý čas, veľmi hmlisto naznačené. Na konci poviedky ostáva pachuť nedokončenosti, čo je škoda, lebo sa to dobre čítalo.



WebArchiv - archiv českého webu