povídka » Pási spási
v Top10 1
hodnotilo: 12
67%
přebal jedné z knih obsahující tuto povídku

Martin D. Antonín

Pási spási

Komentáře:
Gaarq  | ** 16.05.2013 07:46

zkvělá ukáska toho, jak velmy dobrý nápad zabýt rostaháním po ztu ztránkách (skoro). kdibibil přýbjěh tak čvrdinový, dám pěd, tagdlenc jen dvě, páč semse djesivje nudil. to, co bílo zajýmaví na začádku ríchle vičpělo a stalo se kuzoufání zoufalým nudem nudičem nuděnkem. ťyzícgrád vomletý fťyp už je pruda. fagd. jo. je.

Lmslaver  | *** 04.12.2013 18:12

První část této povídky se mi ještě docela líbila, i když měla občas nějaká hluchá místa a taky už jsem začínal mít plné zuby pitogobské mluvy goblbinů. Druhou část příběhu jsem dočetl už jen z velkým přinucením a zbožným odpočítáváním stránek do jeho konce. Probojoval jsem se až do finále, abych zjistil, že ani závěr není žádná extra pecka. Pásy spásy měli být nejméně o polovinu kratší, aby to byla skvělá povídka, takhle to byl asi jen přídavek pro fanoušky knihy Zelená. Když zvážím plusy a mínusy tak hodnotím šedesáti procenty ať nežeru :)

Ninsangil  | **** 09.09.2017 12:26

Pro mě vedle Pecinovského a možná Lukačovičové nejlepší povídka v jinak spíš slabé antologii. Ze začátku jsem měl problém skousnout jazyk goblinů a říkal jsem si, že to snad ani nedočtu, ale postupně jsem si zvykl a ke konci se nahlas smál. Opravdu originální a koherentní svět, pár vydařených (a ano, pár méně vydařených) vtipů a šamánek neměl chybu.

POZOR, MALÝ SPOILER: Ukažte mi jinou postavu, která se málem omlouvá za to, že přežila, protože si nevšimla, že měla umřít. KONEC MALÉHO SPOILERU I KOMENTÁŘE.



WebArchiv - archiv českého webu